Declaratii de dragoste – Pentru ea si pentru el (2013)

- 2013-02-13 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? …cand vei sti raspunsul se va risipi si misterul !!!

Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti.. sa iubesti. Daca as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamant eu as fi apa, daca ai fi “rautatea”, eu as fi puritatea. Te iubesc foarte mult si cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care m-i s-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele.

Ti-am scris o scrisoare cu picaturi de ploaie iar cu vantul ti-am soptit-o. Am chemat vantul si i-am spus sa te mangaie; am adus pasarile si le-am pus sa-ti cante. Am inflorit copacii pentru tine si am topit zapada. Iubitule, daca inca nu ti-ai dat seama, sa stii ca eu sunt primavara si, si… Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!

Iubita mea, tu stii ca nu pot functiona decat cu “combustibilul” dragostei. Am ramas in pană si te astept sa vii sa ma salvezi. Drept rasplata, te voi purta de Ziua Indragostitilor intr-o cursa nebuna pe Autostrada Iubirii.

Tu esti raza de soare care imi insenineaza diminetile… Si esti raza palida a lunii care imi arata drumul in intunericul deznadejdii… Tu esti cerul instelat care ascunde povestea destinului nostru… destinul a doua suflete care nu-si pot gasi linistea si fericirea decat atunci cand sunt impreuna…
La multi ani de Sfantul Valentin, iubita mea!

Trupul meu se aprinde de caldura trupului tau… si in taina noptii, luminata de vraja a doua sufletele insetate de dor, doar inimile noastre vorbesc… si cat de multe au ele sa-si spuna… Sa ne unim dorintele si sa lasam sentimentele noastre abia inmugurite sa infloreasca…
La multi ani de Sfantul Valentin, iubirea mea!

Poate ca Ziua Indragostitilor a fost creata pentru a mentine vie flacara iubirii si a pasiunii in inimile noastre. Dar fiecare clipa in care razi fericita in bratele mele ma face sa nu am nevoie de o zi speciala ca sa-ti spun cat te iubesc.

Tu, minunea mea cu ochii verzi, esti mai frumoasa decat privirile mele pot cuprinde si mai iubitoare decat sufletul meu poate intelege.
La multi ani de Sfantul Valentin, iubita mea!

De Ziua Indragostitilor as aduna toate florile pamantului ca sa le daruiesc minunii ce-o iubesc.
La multi ani de Sfantul Valentin, iubita mea!

Stii unde vei fi de Sfantul Valentin? In inima mea, ca intotdeauna

 

O iubesti? Il iubesi? Mai jos poti posta mesajul tau pentru persoana iubita! Declara-i iubirea eterna!

Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: