Mesaje, Urari, Dedicatii – De Sfantul Vasile [Colectie 2013]

- 2013-01-30 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

 1. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga, ce doresti sa se implineasca!
 2. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!
 3. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!
 4. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa!
 5. Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!
 6. Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!
 7. Vasile – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani, Vasile!
 8. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La multi ani, Vasile!
 9. Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani, Vasile!
 10. Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La multi ani, Vasile!
 11. Ingerul Vasile sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!
 12. Toate florile din lume pentru tine Vasile! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!
 13. Pretiosul nostru prieten Vasile , iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurat de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!
 14. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf Vasile cat mai frumoasa!
 15. La multi ani, Vasilica, si sa ciocnesti o cupa de sampanie si alaturi de noi!
 16. De Sf. Vasile, cei dragi sa te inconjoare cu caldura si fericirea sa te ia in brate!
 17. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
 18. Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze! La multi ani, Vasile!
 19. Un gand frumos din partea fam X: sanatate, fericire, implinirea dorintelor si tot la mai bine! La multi ani, Vasilica!
 20. Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer La multi ani. Vasile, te asteptam cu cinstea!
 21. Este minunat sa știi ca cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat sa știi ca există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani Vasile!
 22. – Fie ca aceasta zi sa-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
 23. – Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
 24. La Multi Ani Vasile si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.
 25. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!
 26. Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!
 27. Desi azi de Sfantul Vasile ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare
Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: