Patimile lui Iisus Hristos – Film cu subtitrare in romana [HD]

- 2013-05-03 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

Impreuna cu echipa VersMuzica.RO am decis sa adaugam un videoclip special cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste, mai exact sa postam in parteneriat cu Youtube (caruia ii multumim), filmul online la calitate HDPatimile lui Iisus Hristot ” , film subtitrat in limba romana. Este cea mai reusita varianta a acestui film fiind respectat in amanunt intamplarile din Biblie.

Filmul începe în Grădina Ghetsimani,unde,retras pentru a se ruga Mântuitorul nostru,după Cina ce de Taină,Domnul Isus Hristor rezistă ispitelor satanei..Trădat de Iuda Iscaraoteanu,Domnul Isus Hristos este arestat și dus în cetatea Ierusalimului,unde preoții și fariseii îL învinuiesc de blasfemie,acuzații care îi vor aduce condamnarea la moarte.Domnul Isus Hristos este dus în fața lui Pilat din Pont,guvernatorul roman al Palestinei,care ascultă acuzațile care îi sânt aduse la cunoștință de către preoți și farisei..Conștient că se află în fața unui conflict politic,Pilat lasă soluționarea problemei în seama împăratului Irod.Acesta îl aduce din nou pe Domnul Isus Hristos în fața lui Pilat,care determină mulțimea să hotărască între Domnul Isus Hristos și criminalul Baraba.Masele masive de oameni vor alege să elibereze pe Baraba și să/l condamne pe Domnul Isus Hristos la moarte…Acestea se găsesc mai clare și mai corecte în Biblie,și anume în Evangheliea după: Matei Cap.26,27,pag:955; Marcu Cap.14,15,pag:980; Luca Cap.22,23,pag:1018; Ioan Cap.18,19,pag.1050. Deși scenele sânt foarte violente,dar sânt cât se poate de reale de cele întâmplate după scrierile Biblice..Este cel mai real film creștin(moartea Mântuitorului)creat vreodată după o realitate mai apropiată de Scriptură…Celor care sânt foarte miloși și poate chiar uni care suferă cu inima vă rog să aveți grijă căci imaginile sânt foarte dure dar foarte reale și cele mai apropiate după Biblie

Vizionare plăcută, Paste Fericit din partea echipei VersMuzica.RO

Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: