Super mesaje de Anul Nou – Amuzante, ironice [Selectie 2013]

- 2012-12-30 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

 1. “Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”
 2. “Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”
 3. Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”
 4. “Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”
 5. “Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”
 6. “Vă doresc de 2013 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”
 7. “Aho Aho, e Anul nou,
  Şi găina-i fără ou,
  Şi cucoşu’ fără guşă,
  Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
 8. La Multi Ani, 2013!”
 9. “Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”
 10. “Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”
 11. În noaptea dintre ani, când te îndopi cu porc şi cu salată de boef de n-ai timp nici să suspini..eu îţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr şi grăsimi!
 12. Sărbători fericite şi un An Nou cât mai bun. Şi Da, poate îţi iei şi tu o altă maşină
 13. Priveşte spre 2013 cu speranţă. La mulţi ani!
 14. În fiecare picătura a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri. Un an minunat!

( Selectie mesaje de revelin 2012 – 2013 care pot fi urate direct prietenilor, familiei, iubitei, iubitului sau pot fi trimise prin mesaje sms. Va uram si noi din partea echipei VersMuzica.Ro un an nou cat mai bun, cat mai prosper, sa aveti noroc in toate si reusite dar in primul rand SANATATE, caci e mai buna decat toate cum se zice … Va multumim ca ne sunteti si ne-ati fost alaturi ! )

Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: