Urari, Mesaje, Statusuri de Florii – Florin, Florina (2012)

- 2012-04-08 - No comments -
Abonare muzica noua! CLICK: abonare muzica noua, versuri muzica
 1. Pentru doamne si domnisoare
  Toti cu numele de floare
  Mult noroc si fericire….
  La multi ani si numai bine!!
 2. De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!
 3. Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se scoala noaptea sa-ti ureze La Multi Ani
 4. Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros”LA MULTI ANI”
 5. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!
 6. Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!
 7. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!
 8. Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!
 9. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!
 10. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează “la mulţi ani!” unei alte flori.
 11. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!
 12. Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.
 13. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.
 14. Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!
 15. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!
 16. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!
 17. O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!
 18. La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!
 19. Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!
 20. E un miracol care se repeta in fiecare an cu aceeasi putere – sa fii frumoasa, tanara si plina de stralucire, asemeni Primaverii!
 21. Iti doresc sa traiesti fiecare clipa a vietii cu aceeasi intensitate cu care Primavara isi varsa cupa de culori peste intreg pamantul. La Multi Ani !
 22. Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea… si sa stii ca de cand te-am cunoscut mi se spune ca zambesc mereu. La Multi Ani de Florii!
 23. De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare.
 24. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!
 25. Iti multumesc de ziua ta pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La Multi Ani !
 26. E timpul sa renastem odata cu Primavara, e timpul sa spunem “La Multi Ani !” celei mai frumoase flori din viata noastra!
Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare muzica noua! CLICK: abonare muzica noua, versuri muzica