Versuri Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) original 2013
Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) Versuri, LyricsVersurile Melodiei ( Lyrics ) :

Rezervare Vacanta de PASTE [>AICI<]

 1. Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori,mai ingaduitori,mai intelepti,mereu cu lumina in suflet,ganduri si simtiri.Hristos a inviat!
 2. Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze mintile,sa ne deschida inimile spre iubire,credinta,iertare.Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi
 3. Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
 4. Un Paste fericit cu credinta, speranta si iubire ! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta ! Hristos a inviat!
 5. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
 6. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
 7. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.
 8. Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!
 9. Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!
 10. Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!
 11. Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.Paste fericit!
 12. Dincolo de petreceri, de cadouri. Se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie de Sarbatori si tot anul!
 13. Fie ca ziua sarbatorilor pascale sa va aduca multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti. La multi ani!
 14. A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.
 15. Sa aveti parte de un Paste linistit, sa va bucurati de fiecare moment impreuna cu cei dragi si multa multa sanatate va doresc ! Paste Fericit!
 16. Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
 17. A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit.
 18. Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.
 19. De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele at, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!
 20. Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!
 21. Umblă veste-n tot oraşul
  Cum că vine iepuraşul
  Să v-aducă pe-nserat
  Paşte bun şi Luminat!
 22. Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm cum se cuvine!
 23. Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!
 24. Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese … Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.
 25. Astăzi fii înţelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paştelui.
 26. Mi-am făcut wishlist-ul de Paşte. Te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul asta!
 27. Pentru a intelege sacrificiul suprem, trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!

  versmuzica.ro

 28. Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in sufletele, inimile si gandurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru fiecare!

 29. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori fericite si multa liniste!

 30. Aceasta sarbatoare permite deschiderea sufletului spre o lumina divina ce atinge puterea si magia sarbatorilor!!! Fiti fericiti si iubiti cu sufletul acest miracol!!! Sarbatori fericite!!!

 31. Lumina invierii Domnului sa va calauzeasca in drumul vietii, sa aveti liniste si pace, seninatate in suflet si caldura in casa! Hristos a inviat!

 32. Azi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii Lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei, cu bunatate si calducra in suflete! Hristos a inviat!

 33. Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!!
 34. In zi de sarbatoare cand clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna “HRISTOS A INVIAT” !
 35. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT !!
 36. Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului!
 37. Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!
 38. E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!
 39. Lacrimile lumanarilor ce vegheaza la purificarea sufletelor sa se transforme in felinare eterne menite sa va calauzeasca pe un drum drept.Un Paste Fericit!
 40. Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.
 41. A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit.
 42. Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.
 43. De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele at, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!
 44. Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!
 45. Umblă veste-n tot oraşul
  Cum că vine iepuraşul
  Să v-aducă pe-nserat
  Paşte bun şi Luminat!
 46. Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm cum se cuvine!
 47. Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!
 48. Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese … Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.
 49. Astăzi fii înţelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paştelui.
 50. Mi-am făcut wishlist-ul de Paşte. Te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul asta!

http://versmuzica.ro/

Sursa & Video: http://versmuzica.ro/versuri-muzica/altele/urari-mesaje-statusuri-de-paste-cele-mai-frumoase-2012/
Processing your request, Please wait....

[Abonament Muzica] Introdu emailul tau:
[Abonament Muzica 2] Apasa butonul LIKE:

* Apasa butonul LIKE si vei primi pe Facebook toata muzica noua! Simplu, apasa doar LIKE!

Videoclip:
No video
Versuri Asemanatoare:     Ultimele Versuri:
 • Tranda – Toată lumea vrea
 • Daniel Iordachioae & What’s Up – Pe furis
 • Denisa Trofin – Oxigen
 • Yssa & Pacha Man – Amprente
 • Ovp & Mario V & Passcall – Dimineti senine
 • Comenteaza sau dedica versurile celor dragi:

  Citeste versurile corecte ale melodiei Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) in premiera oferite pe o platforma superioara, o marime a textului potrivita si un design placut pe un server dedicat care va ofera o viteza de navigare superioara. Ai acces la versurile melodiei Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) traduse in orice limba doresti datorita instrumentului google translate; traducere versuri in ce limba doresti instant. Vezi si asculta videoclipui original al melodiei Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) la calitate HD.
  Versuri Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) versuri originale 2013, lyrics, despre, citeste versurile, vers, text, versuri in romana, traducere, tradus, letra, dalszoveg, paroles, Letras de Canciones
  Video Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) youtube, google ,facebook ,zippyshare ,trilulilu. Descarca versurile melodiei Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) originale !
  Asculta Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) si vezi videoclipul original, video, audio, play, online, original
  Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) versuri in romana, Versuri Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) traduse in romana si in alte 53 de limbi, translate instant.

  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Versuri Urari, Mesaje, Statusuri de Paste – Cele mai frumoase (2012) lyrics


  Altii au cautat:

  Acest site foloseste cookies pentru a oferi o experienta placuta de utilizare. Continuarea exprima acordul dumneavoastra. >Info AICI<

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului de „coș de cumpărături”. Termenul „cookie” este un cuvânt englez (biscuit, pronunție: /ˈkuˌki/). În informatică el este derivat din termenul „magic cookie”, un concept des utilizat în IT. În general cuvântul „cookie” cu acest sens este folosit și în alte limbi; doar în terminologia tehnică francofonă s-a încercat traducerea lui prin termenul témoin („martor”). Cookie-urile au creat îngrijorare din cauză că ele permit strângerea de informații despre comportamentul utilizatorilor (în principiu, ce anume pagini web vizitează și când). Ca urmare, folosirea lor (și a informațiilor culese) sunt supuse în unele țări unor restricții legale, printre care Statele Unite ale Americii și țările UE. Tehnicile de tip „cookie” au fost de asemenea criticate pentru faptul că identificarea utilizatorilor nu e întotdeauna precisă, ca și pentru faptul că prin intermediul lor se pot executa atacuri informatice. Există și o serie de păreri greșite despre cookie-uri, cele mai multe bazate pe impresia (greșită) că ele ar conține întotdeauna cod executabil; în realitate ele sunt doar texte, și nu pot să execute nicio operație. Ele nu sunt nici spyware și nici viruși informatici, deși anumite programe antivirus și anti-spyware le pot detecta. Cele mai multe navigatoare moderne permit utilizatorului să decidă dacă acceptă sau nu cookie-uri. Siturilor care le refuză le vor lipsi însă anumite facilități - de exemplu, într-un magazin virtual nu se va mai putea folosi coșul de cumpărături, dacă acesta a fost implementat cu ajutorul cookie-urilor.

  Inchide