Sprint Music lanseaza noul album semnat JerryCo, “Sange Albastru”

- 2013-06-29 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

Publicul se va bucura de cate o piesa noua de pe albumul “Sange Albastru” in fiecare zi de miercuri la ora 12:00, pe 220.ro, si joi pe youtube. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai. Acesta este un nou lucru inedit in materie de lansari de piese pe internet în Romania.

Acest proces va dura pana la epuizarea tuturor pieselor de pe album nelansate pana acum, iar cea din urma piesa va reprezenta si cel mai nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Despre cate piese vor fi si ce invitati apar pe acest album, JerryCo vrea sa pastreze secretul, pentru a nu strica surpriza.

Responsabili de productia executiva a albumului, sunt JerryCo si prietenul sau Mario V, al caror efort comun a fost depus sub egida Stereo King, label infiintat de cei doi.

“Sange Albastru” este un LONG PLAY veritabil ce inseamna peste 70 de minute muzica la cel mai inalt nivel.
Albumul este inspirat din experiente personale ale carui versuri au fost scrise si interpretate cu o atitudine rebela, sincera si fara inhibitii indiferent daca e vorba de povesti despre copilarie, familie, dragoste, sex, prietenie sau abordeaza teme sociale.

JerryCo descrie cu lux de amanunte mediul in care si-a trait adolescenta cu toate bucuriile si necazurile care i-au iesit in cale.

“Sange Albastru” dezvaluie amanunte picante din viata artistului inca din anii de liceu, cand drogurile, alcoolul si bataile erau la ordinea zilei, dar pune in lumina si latura sa emotionala si sentimentele pe care le are pentru persoanele apropiate.

Fiecare piesa a albumului fost gandita ca o mica parte a unui puzzle si fiecare dintre ele are la baza conceptul de “Sange Albastru” ca atitudine si mod de viata.

Ideea este una simpla: fericirea se construieste cu lucruri marunte, iar stralucirea vine din interior.

Va invitam sa ascultati piesa si povestea primei piese, care da si numele albumului: “Sange albastru”.

Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: