Termeni si conditii de utilizare

Mai jos sunt termenii si conditiile (“Termeni si Conditii”) ce guverneaza VersMuzica.ro web site aflat la URL-ul www.VersMuzica.ro sau VersMuzica.ro, conditii ce pot fi schimbate in viitor, cu sau fara o notificare prealabila. In acesti “Termeni si Conditii” “VersMuzica.ro” se refera la web site-ul www.VersMuzica.ro si proprietarul sau operatorul sau; termenul “tu” sau “al tau” se refera la tine ca individ, persoana care te reprezinta sau, daca e cazul, reprezentantul legal al unui grup de oameni sau persoana juridica.

CITESTE CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII, VIZITAREA WEB SITE-ULUI SAU/SI FOLOSIREA INFORMATIILOR/SERVICIILOR INCLUSE IN EL IMPLICA ACORDUL TAU. “TERMENII SI CONDITIILE” SE POT SCHIMBA IN VIITOR DAR ESTE OBLIGATIA TA DE A LE CITI SI RESPECTA. VIZITAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA SI RESPECTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DIN ACEL MOMENT.

I. Acceptul tau

 1. Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) accepti automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

II. Site-uri linkcate din si spre VersMuzica.ro

 1. Este posibil ca siteuri externe sa directioneze catre VersMuzica.ro dar nu avem controlul asupra tuturor linkurilor din si inspre website si de aceea nu ne asumam nici o responsabilitate asupra continutul acestor site-uri externe.

III. Conduita ta

 1. Vei folosi web site-ul VersMuzica.ro doar in scopuri legale.

 2. Nu vei trimite pe VersMuzica.ro sau prin el nici un material care este ilegal, ofensator, abuziv, incalca dreptul la intimitate a altor persoane, este vulgar, obscen, care incurajeaza sau conduce la un comportament ilegal, care incalca in orice forma dreptul de autor sau drepturile conexe al altor persoane sau companii sau care contine publicitate neaprobata in scris de VersMuzica.ro.

 3. Introducand pe site unui material incluzand text, imagini, continut video sau audio, afirmi, sustii si garantezi ca:

  1. continutul este original si tu esti detinatorul dreptului de autor;

  2. ai obtinut permisiunea de a distribui materialul pe site si pe orice canale media;

  3. nimic din continut nu este obscen, defaimator, vulgar sau violeaza orice drept al unei persoane, orice drept de proprietate al acesteia, orice drept moral, orice drept de autor, de confidentialitate, de publicitate sau orice alt drept indiferent de vreo terta parte;

  4. ai obtinut toate aprobarile necesare si ai primit drepturile de la toti indivizii imputerniciti sau necesari pentru acordarea unei astfel de permisiuni in privinta continutului si utilizarii sale de catre noi si ca nici continutul, nici reproducerea sa de catre noi nu va viola vreun drept al unei terte parti.

  5. acorzi catre VersMuzica.ro o licenta  neexclusiva, irevocabila, cu titlu gratuit, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre VersMuzica.ro toate drepturile de autor asupra materialului trimis, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material în orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati VersMuzica.ro dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata VersMuzica.ro prin acesti Termeni si Conditii de utilizare.

 4. Utilizarea sau trimiterea de informatii pe acest site implica acordul tau in mod expres si irevocabil de afisare, prelucrare sau redistribuire nelimitata a acestor informatii in cadrul sitului VersMuzica.ro sau a afiliatilor sai.

 5. In caz de nerespectare a acestor conditii, VersMuzica.ro si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 6. In fata legii esti singurul responsabil pentru materialele trimise de tine, informatiile sau afirmatiile facute pe acest website. VersMuzica.ro isi rezerva dreptul de a furniza informatii despre tine autoritatilor statului daca sunt solicitate.

IV. Utilizare si reproducere materiale VersMuzica.ro

 1. Orice persoana este autorizata sa vada materialele continute in acest site web doar in scopuri personale pentru ilustrare in invatamant, pentru cercetare stiintifica sau ca un ajutor pentru persoanele cu handicap (hipoacuzie, tinnitus, etc).

 2. Nici o parte a acestor informatii nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea scrisa din partea din partea VersMuzica.ro.

V. Responsabilitate si garantie

 1. Acest web site si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara nici o alta garantie.

 2. VersMuzica.ro nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

 3. In nicio circumstanta VersMuzica.ro nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea sau folosirea materialele sau informatiile obtinute de pe acest web site.

 4. VersMuzica.ro isi rezerva dreptul de a-ti suspenda contul sau/si a-ti bloca accesul la acest site oricand doreste si fara formalitati or explicatii suplimentare, cu sau fara o notificare prealabila.

 5. Ca utilizator ai obligatia de a furniza date corecte si complete la inregistrarea pe acest site, sa actualizezi aceste date in cazul in care ele sunt modificate.

 6. Daca oricare dintre termenii si conditiile acestea sunt stabilite a fi ilegale, invalide sau neexecutabile din ratiuni de legislatie, atunci in masura si in limita jurisdictiei in care conditiile sunt ilegale, invalide sau inexecutabile, ele vor fi eliminate din clauza, iar restul conditiilor si termenilor vor supravietui, ramanand in vigoare si continuand sa fie obligatorii si executorii.

Important! Deoarece site-ul VersMuzica.ro este o baza de date cu contributie publica, nu avem controlul total asupra materialelor trimise de membrii sai. In anumite cazuri materialele trimise de acestia si afisate pe website pot fi considerate ofensatoare, abuzive sau jignitoare. Intr-o astfel de situatie sau in orice alta situatie in care observati incalcarea legilor in vigoare sau a acestor Termeni si Conditii de Utilizare va rugam sa ne semnalati problema pentru rezolvarea ei, contactandu-ne.

Vizitatorii acestui web site sunt de acord in mod expres si irevocabil ca vizitarea sau folosirea acestui site se face acceptand Termenii si Conditiile de Utilizare de mai sus. Daca acesti termeni si conditii nu sunt acceptati pe de-a intregul, nu ai drept de acces pe website si ar trebui sa incetezi sa folosesti site-ul web imediat.

Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

Abonarea poate fi anulata oricand cu un click pe link-ul primit. Multumim pentru interesul acordat site-ului nostru!