Idei pacaleli, farse de 1 Aprilie – Cele mai amuzante

- 2013-03-31 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

 1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!
 2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.
 3. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.
 4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!
 5. aduna cateva ceasuri si pune-le sa sune la 6 dimineata in camera “victimei”
 6. daca sunteti la un chef cu prietenii…si unul adoarme aprindeti o hartie, puneti-o in fata “adormitului” si strigati cu totii: FOOOOC! cand se trezeste aruncati cu apa pe el, pretext aveti
 7. mergi la scoala/serviciu cu un cutit si cand colegii te vor intreba ce faci cu el, spune-le ca e “pentru orice eventualitate”
 8. daca se poate schimba semnele de la toaleta sau de la cabinele de proba. barbati -> femei si invers…surpriza va fi neasteptata
 9. fa-i semn la un taxi pe strada; cand opreste in dreptul tau deschide usa si pune piciorul pentru a-ti lega siretul; apoi inchizi usa si mergi mai departe
 10. sunati-va administratorul sau firma de la care aveti internet si spuneti-le ca nu va mai merge netul. Va va intreba ce ip aveti, iar voi puteti sa-i spuneti: 01.04.2008
 11. luati niste celofan transparent si lipiti-l intre vasul wc si capac …si apoi asteptati p.s:aveti grija sa nu uitati si sa mergeti dvs primul
 12. adauga in cutia de lapte din frigider putin colorant alimentar (preferabil noaptea); dimineata mama va avea o surpriza foarte colorata (ps:nu este daunator)
 13. una simpluta…schimba sarea cu zaharul si apoi asteapta reactia celorlalti cand vor gusta din mancare
 14. ia-ti cativa prieteni, vreo 6, si mergeti la cofetarie; cereti o prajitura si lingurite pentru toti; apoi sa-i spuneti vanzatorului ca nu va permiteti mai multe; figura lui va fi de neuitat
 15. Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!
 16. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fii o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
 17. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.
 18. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.
 19. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2011 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.
 20. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!
Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: