JerryCo – Fără Teamă | Povestea unui adolescent neînţeles

- 2013-08-23 - No comments -
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email:

Probabil, până la vârsta de 18, JerryCo a trăit mai multe drame decât mulţi oameni într-o viaţă întreagă.
“Fără Teamă” este una dintre cele sincere autobiografii scrise şi interpretate de un artist român despre propria adolescenţă.

“Mama plânge, tata pleacă”. Aşa începe transformarea unui copil simplu şi îndrăgostit de poezie într-un “animal turbat” prins în viaţa de stradă.

Bătăi frecvente, consum şi vânzare de droguri, abuz de alcool, probleme cu poliţia, un accident de maşină sau moartea de supradoză cu heroină a unui prieten apropiat sunt doar câteva dintre experienţele despre care JerryCo povesteşte în cea de a noua piesă din seria de lansări săptămânale de pe noul său album “Sânge Albastru”.
În ce fel transmite un mesaj pozitiv această piesă? Acest lucru îl puteţi afla din finalul celei de a treia strofe, dar şi dintr-un interviu inedit cu JerryCo ce începe imediat după ce se piesa.

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.

Cereri si donatii, lucruri gratis Romania
Abonare la muzica noua:
(!) Abonarea la muzica va tine la curent cu tot ce este nou din lumea muzicii, in functie de preferinta. Completati datele dvs. pentru a primi gratuit muzica noua.

Introduceti adresa de email: